Šeptám sladká slovíčka II.

Šeptám sladká slovíčka II.

Anotace: :o)))

I.
Oheň naší lásky v srdci nosím
Nejvíc hoří, když mě objímáš
Hebkosti tvých doteků sladce věřím
A těším se, co hezkého mi pošeptáš

II.
Stovky tančících hvězd
Chci ti do vlasů vplést
Nosíš mé jméno na rtech
Co voní po medu
Usmívat se sama
Bez tebe po boku
Jen ztěží dovedu

III.
Jsi radost mého života
Rosou ozdobená růže rozvitá
Jsi něžná sladká písnička
Hřejivý paprsek letního sluníčka

IV.
Hoříme touhou žít a lásku dát
Mlčíme smutkem, co chce nás ovládat
Někde tam uvnitř hledáme odvahu snít
Vztáhnout ruku a štěstí pohladit
Autor Beepat, 05.01.2005
Přečteno 1146x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí