Láska mezi kapkami deště..

Láska mezi kapkami deště..

Anotace: a já křičím ještě ještě :))

Sbírka: Láska, sex a tak...

Ťuk, ťuk, ťuk
kapky se hlásí za okny
vášnivě tlukou bez ustání
až rozpustily moje sny
o přenádherném milování…

Buch, buch, buch
zvon bije v hrudním koši
mám nesplacený dluh
plout s tebou v našem loži
uzavřít lásky kruh

Tep, tep, tep
krev v žilách hraje do kroku
a s odhodláním k pokroku
ti něžně zkousnu ret
milááááčku, chci tě HNED!
Autor Bean, 05.01.2005
Přečteno 1017x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí