Lásko...

Lásko...

Anotace: pro moji lasku

Venku slunce zachází spát
a pomalu se smráká,
mě rozběhnout se za tebou temným večerem láká.
Tančíme spolu v dešti,
užívám si s tebou ty kapičky štěstí.

Mé srdce zběsile ťuká,
když se mě dotkne tvá ruka.

V noci je to pohádka,
když otevřu ti vrátka,
do mých krásných snů,
kde prožívám střípky dnů.

Víš,co se mi včera zdálo?
Že si s námi slunce hrálo,
vítr přestal vát
a čas zůstal stát.
Autor 89Rosa, 02.07.2006
Přečteno 1248x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře

heč znám konkrétní podtext tvého štěstí - jen tak dál lepší než se mračit

02.07.2006 13:17:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí