Odcizení

Odcizení

Anotace: Jak málo stačí a je konec.

Odcizení

Až ráno spatříš znovu slunce zář,
a první paprsky pohladí tvoji tvář.
Vzpomeneš si na ty chvíle společné,
kdy bylo tvé srdce ještě netečné
Slovům soužití pak porozumíš!
I když tomu stále nevěříš!
Vrátí se hned vzpomínka
na večery u krbu a v něm praskající polínka.
Jak oheň si je láskyplně objímal,
ano to jsme byli ještě pár.
Teď však vzdálenou na sebe máme na míle vzpomínku,
naše já shořelo v tom plamínku.
Šli jsme cestou rozličnou dál a dál,
až ztratili jsme ten náš grál.
K večeru je však vše zase pryč,
jen ta vzpomínka zůstává poslední náš klíč.
Po západu slunce uleháš
a na paprsky slunce vzpomínáš.
Těšíš se na nový den,
na další krásný sen.
Sen, vášeň, hřích,
vše se dá vložit do jediného slova,
byl to tvůj smích.
Autor FeaTir, 02.07.2006
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí