Tvý jméno

Tvý jméno

Anotace: Doufám, že omluvíte nespisovnost, není tam proto, že bych neuměla pravopis, ale prostě se mi tam hodí ;-)

Našla jsem Tvý jméno
na zdi napsaný.
Bylo spolu s jiným
v srdce vepsaný.

Tisknuly se k sobě
jak dvě hrdličky,
zářící a žhnoucí
jako ohníčky.

Jak plameny, co Tě
včera spálily,
když mé oči slzy
žalu zalily.

To Tvý krásný jméno,
na zdi napsaný,
zůstane už navždy
v mým srdci vepsaný.
Autor Kyselinka, 02.07.2006
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí