Píseň ptačí

Píseň ptačí

Anotace: Uteklo to jako voda, vloni jsem bez Tebe nedokázala žít, však nepřišla nám šťastná náhoda a nenavlékli jsme niť. Teď s jinou spojíš život svůj, nechť šťastný je a krásný a láska ve Tvém srdíčku Ti nenatropí vrásky.

Za pár dní zazní Ti zvony svatební,
vzpomínáš nedávno jsem Ti básničky psala
a teď se spojí ona s Tebou a Ty s ní
a já zůstanu sama.

Netruchli lásko a ten den si užij,
pro mě neroň už ani slzu smutku,
pohár štěstí si až do dna vypij,
i já zas budu šťastná vskutku.

Měla jsem Tě ráda, co říct víc,
já milovala jsem Tě zcela,
teď stěží už mi odpovíš,
má láska odezněla.

Odezněla jak jaro, jak letní svítání,
jak podzimní noc a zimní rána,
já přeju Ti, ať si šťastný spoustu dní
a ať Tě má napořád ráda.

Dal si mi všechno, i když vlastně nic,
naučil si mě milovat to stačí,
nechť šťastný si a nikdá se nezměníš,
na cestu zpívám Ti svou píseň ptačí.

Tralalí tralalá, čimčarára čim čim,
dokola pořád Ti zpívám,
ať si šťastný spoustu jar i zim,
dnes naposled Tě líbám.
Autor grázlík, 03.07.2006
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tahle se Ti opravdu povedla: 1. žádná sebelítost, 2. neopakuješ v každé sloce počáteční verš – super!

17.07.2006 22:15:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí