touha po úsměvu

touha po úsměvu

Anotace: není o sexu

Když ukázala svůj otrávený ksicht
zmohl jsem se jenom na nervózní chicht

není důležité
čím jsem ten ksicht způsobil
začínám mít pocit
že takový vždycky byl

začínám mít pocit
že se nikdy nezmění
svaly v obličeji
jsou v něm navždy věznění

kdo jen zamčel vězení?
možná já do píče
nejhorší je ke všemu
že jsem ztratil klíče.

nejhorší je ke všemu že se takhle pořád tváří
beru si klíč od domu vrátím se tak možná v září
Autor Krikloun, 03.07.2006
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí