Jen pro Tebe ze vzpomínek

Jen pro Tebe ze vzpomínek

Anotace: Nezbývá mi než vzpomínat, možná, snad.

Vzduch se vlní za Tebou,
když procházíš kolem mě,
stáčí se a hoří spirálou,
když milujem se vzájemně.

Horký dech až tají ústa,
dotyk, který zpaluje,
můj chtíč, co stále vzrůstá
a láska co tu kraluje.

Tanec hadů v namlouvání,
tělo tlačí na druhé,
je to krásné milování,
děkuji Ti osude.

Láska vdechuje nás svoji duší,
těla v touze plamenná,
stále hýbou se a tuší
že rána jsou nechtěná.
Autor Ďábel sám, 03.07.2006
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné a milé.

06.01.2024 10:10:51 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí