Rozpálení

Rozpálení

Anotace: Ze žhnoucích nocí vznikají krásné vzpomínky.

Procházíš se mými sny,
kráčíš rajskou zahradou,
uhlazuješ bouřné dny
a jsi hrozně žádanou.
V mých očích žhne Tvůj pel,
který rozprašuje lásku,
moc rád bych Tě zase měl,
bez jakýchkoliv svazků.
V duši bránu pro má slova,
pochopení, hřejivost,
říkám Ti to zas a znova,
Tebe nemám nikdy dost.
Poznej Lásku v temném lese,
poznej světlo na nebi,
kde se světlo krásně nese,
tak jak ve Tvém znamení.
Pocit, který z Tebe plyne,
omlazuje moje nitro,
snad to smutno bídně zhyne,
až Slunce zplodí nové jitro.
Plamínky co třpytí oči,
rozhoří ten oheň v nás,
nechci, aby ten den skončil,
jen ať zastaví se čas.
Autor Ďábel sám, 03.07.2006
Přečteno 512x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné.

07.04.2024 09:47:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí