STARÁ BÁSEŃ

STARÁ BÁSEŃ

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Stará báseň

Stará báseň... ta navzdory času,
stará báseň... ta neztrácí krásu.

Stará báseň... jo už to tak bývá,
stará báseň... léta přežívá.

Stará báseň... má na hřbetě šrámy,
stará báseň... je stále tu s námi.

Stará báseň... krátká či dlouhá,
stará báseň... jak prožitá touha.

Stará báseň... ta od věky věků,
stará báseň... patří k člověku.

Stará báseň... přežije tebe,
stará báseň... půjde do nebe.

Stará báseň... nemějte strachu,
stará báseň... nepodléhá prachu.

Stará báseň... bude tu stále,
stará báseň... pro šaška i krále.

Stará báseň... čas v sobě tají,
stará báseň... všichni ji znají.

Stará báseň... hladí a laská,
stará báseň... je stejná jak láska.

o5ja
Autor o5ja, 03.07.2006
Přečteno 515x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za upřímnost .-) však i ta blbost se sem tam dostaví je přeci pro každého :-)))

24.09.2008 19:35:00 | o5ja

...protkáno moudrými myšlenkami,autor bude asi neblbý :-)

24.09.2008 19:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí