Pro Skywalkera

Pro Skywalkera

Anotace: Položil jsi mi otázku na muže a na lásku. Svůj názor tedy chci Ti dát... o vztazích chvíli veršovat ...

Mužský jsou prima a my holky taky,
když najdeme společnou řeč
Pokud to nevyjde, drsně to skřípe
Přichází bolestná křeč ...

Stává se to každý den
Někdo z nás je opuštěn
Jednou muž a jindy žena
Osud slitování nemá ...

Snad toužíme všichni bez rozdílu
Znova najít křehkou vílu
Co sladká slůvka našeptává
Po těle rozsévá stovky pusinek
Na zádech, na bříšku pošimrává
A zahřívá s něhou pelíšek ...

A tak „tu svou pravou polovičku“ znovu hledáme
Sníme o ní, když o samotě snídáme
Slastně předeme
Když ji najdeme
Časem prosíme
Ať stejná zůstane ...

Málokdo se dovolá
A tak to běží dokola ...
Autor Beepat, 06.01.2005
Přečteno 524x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí