vyznání

vyznání

Anotace: tato básnička není ode mě, ale před lety byla určena pro mě. Příjde mi hezká a tak se s vámi o ní chci podělit:)

Kvítečku můj překrásný
děkuji ti vřele
za básničku nádhernou
co v srdíčku mě hřeje
Já v ráji se ocitám
když mám tě vedle sebe
a prázdnoutou umírám
když jsem bez tebe
Kvítečku rotvitý
co voníš jak jarní den
já šťastný jsem velice
je to jako sen.
Autor Pheobe, 07.01.2005
Přečteno 1552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí