Slzy lásky

Slzy lásky

Anotace: Hezka, ale smutna basen i kdyz nadeje tam je:-)

Slzy lásky

Slzy lásky padaj dolů,
bez lásky to nemá cenu.
Trápení z lásky je asi nezbytné,
nebe je však blankytné.
Avšak, když máš NĚKOHO rád,
je to krásné a nemusíš se bát,
že budeš sám a nebude Tě mít nikdo rád.

Láska je nádherná věc,
nedá se jen tak svést.
Láska, co se nechá odradit,
měla by se nahradit
- není to láska,
je to lítost, solidarita, bolest a touha pomoci.

Skutečná láska se umí obětovat,
nemusí se upravovat.
Je pravá a upřímná,
jako měsíc, když se zatmívá.
Autor Ivulinka, 06.07.2006
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

No jo mam snad cas:-)...a diky.Nechces si nekdy psat?

06.07.2006 18:51:00 | Ivulinka

Nejprve dekuju za tvuj komentar. No a ta basnicka je pekna a i me dojala. Jen to dopilovat

06.07.2006 18:45:00 | Tomik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí