TY

TY

Anotace: .

Ty jsi můj plamínek
do dálky svítící
Ty jsi neobyčejně hezký kamínek
se zvláštním leskem v očích

Ty jsi má kytička
na rozkvetlé louce
Ty jsi má rybička
která do moře pluje

Ty jsi moje včelička
pilně po louce létající
Ty jsi moje srdíčko
do dlaně tlukoucí

Ty jsi má lampička
která nikdy nezhasne
Ty jsi má tajná myšlenka
s tebou mám pocity užásné

Ty jsi má studánka
s křišťálovou vodou
Ty jsi romantická pohádka
vypravující o nás dvou

Ty jsi pro mě všechno krásné
co na světě můžu mít
Pro tebe píšu své básně
v nich o tobě můžu snít
Autor Pheobe, 07.01.2005
Přečteno 1676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí