Světlonoš

Světlonoš

Anotace: jo, to byl fakt dobrej den

Přišel ke mně včera zrána listonoš
že prý nemá zdání a nebo spíš stání
zda je světlonoš
na otázku pouhou jak to zjistit má
vzala jsem ho k sobě pod křídla svá
zalétli jsme k šenku
vypili jsme sklenku
a on povídá, když to vidím zvenku
nejsem světlonoš
ale za tu sklenku jsi teď má
láskou do života byl on obdařen
když odcházel večer byl dost rozjařen
Autor mamina, 06.07.2006
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí