Vězeňský sen

Vězeňský sen

Anotace: ..........Ani ta nejpevnější zeď a nejsilnější mříž nedokáže odolat síle lásky.......

Často se mi stává
že slyším Tvůj hlas
Jak dobrou noc mi přává
a sny plné krás

Vím,že je to jen
moje představa
Jenom krásný sen
co se mi zdává

Tak oči neotvírám
do spánku se propadám
Ve snu křídla rozvírám
jako pták si připadám

Tam nejsou žádné hranice
které by mě držely
Ani stěny věznice
nikde mříže z oceli

A tak křídly zamávám
v perutích mám vítr svěží
Na cestu se vydávám
zadrží mě někdo ztěží

Cíl své cesty dobře znám
vím kudy se dát
K tomu domu,kde Tě mám
už šel jsem mnohokrát

Pak zaklepu na okénko
kde teď sama spíš
Otevři mi má panenko
proč,to dobře víš

Chci Tě líbat,objímat
cítit vůni Tvého těla
Šeptat tiše-mám Tě rád
a poslouchat,co bys chtěla

Vtom těžkých bot dunění
dere se mi do hlavy
Konec je mému snění
zase jsem uvnitř šatlavy

Z oka slzu utírám
že byl to jenom sen
K oknu oči upírám
jak já bych chtěl ven!
Autor Marvel13, 06.07.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí