Kus ledu

Kus ledu

Anotace: Když někoho milujete a on Vás vůbec nevidí... Něco ve Vás zamrzne...Ale jakmile led roztaje, přijde jaro.

Jen kus ledu
vytesaný rukou umělce.
Nic víc, jen kus ledu,
jemuž život, mocný kouzelník,
do tváří vkládá špetku ruměnce.
Jen kus ledu.
Němá tvář v poušti kamenné.
Nic víc, jen kus ledu.
A cit jako poustevník
počítá jizvy a kosti zlomené.
Jen kus ledu,
co chladí, pálí, zabíjí
Nic víc, jen kus ledu,
co trochou vína z pozlacených pohárů
své vraždy, stíny duše zabíjí.
Jen kus ledu,
jehož život končí pod chladnou lavinou.
Nic víc, jen kus ledu,
který láska chytá do spárů
pro malou nectnost touhu nevinou.
Autor SusanNortonova, 06.07.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí