Neopětovaná láska

Neopětovaná láska

Anotace: Pro Lukáše S.

Proč se mnou lásku nesdílí,
ten, poněmž mé srdce šílí?
Proč mou lásku neopětuje,
ten, jehož mé srdce miluje?
Proč mě z lásky nemá rád?
Proč chce být jen kamarád?
Proč se jen nedokážu odmilovat
a svému srdci přestat ubližovat?
Proč na něho pořád myslet musím?
Nechtěl mi ublížit, cítil to tak, tuším.
Přesto jsem ráda, že ho znám,
za kamaráda ho snad brzy uznám.
Mé srdce si život bez něj nedokáže představit,
snad už se brzičko dokáže uzdravit.
Autor Trinny, 06.07.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí