Tisíce přání

Tisíce přání

Anotace: Každý má svá přání....

Chci ti koupit tunu zlata,
nebo jen brambůrek sto gramů,
chci tě pozvat do nejdražšího hotelu,
nebo jen ke mě domů,

chci s tebou letadlo,
nebo jen tramvaj dobíhat,
chci s tebou nahý po pokoji
jen tak pobíhat,

chci s tebou jít na kraj světa,
nebo jen někam za roh,
chci s tebou povečeřet kaviár,
nebo jen nakyslý tvaroh,

chci s tebou létat v oblacích,
nebo by stačily labutě na pouti,
chci být s tebou ten nejsilnější,
nebo ten, co se hned nezhroutí,

chci tě celičkou pomilovat,
nebo si jen o tom povídat,
chci prožít nekontrolovatelnou vášeň,
nebo ji jen trochu pohlídat,

jsi totiž ojedinělá, jako je třeba zatmění měsíce
a věř, že mých přání, které bych chtěl, jsou tisíce.
Autor smudlinek, 07.07.2006
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Makula
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hmmm.
Šmudlo, co je s Jarkou?
Já si čtu komentíky a je moc zlá. Vím, že jí moje lítost nepomůže, ale jak jí pomůžem?
Nechecháme jí v tom samotnou.

10.10.2006 13:56:00 | Marcella

Co napsat? Parada!!!

16.09.2006 18:34:00 | janewe

...ty tak kecáš...tunu zlata, jóóó?!
a kyselej tvaroh k tomu?! Víš ty vůbec, co chceš?!!!

10.07.2006 15:36:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí