Pro mě

Pro mě

Anotace: Nemám ráda anotace.

Prý nejsi pro mě, tak se ptám.
Kdo je a kdo není?
Dál oddávám se úvahám,
každý večer po setmění.

Co je nedostupné když se mění,
život a lidé s ním,
co je a co není..
Dál za svítání přemýšlím.

Kdybychom se byli nenarodili
a nedošlo by k útrapám,
k jemnocitu sympatií,
nebezpečným hrám..

Kdybychom byli nevěděli,
jak chybí, kdo Ti není cizí,
jak chutná vztah, co je a přesto mizí..

Pak bych neměla ani zdání
o popleteném životě,
kde dá se věřit bez váhání
pouze čisté prostotě.
Autor šedá bílá myška, 07.07.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě to zase řeklo dost,je to dobré.Jo a povídky máš pěkné.Opravdu :-)

11.07.2006 11:13:00 | Fouňa

To promiň, ale mně nic neřekla... nevím, jak ostatním... Nechtěl jsem Tě urazit... Povídky máš pěkné... Opravdu;-)

07.07.2006 11:20:00 | Muji

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí