Plápolám

Plápolám

Anotace: pro meho kamose aby se uz netrapil

Prchejte,lidé,před tím požárem,
před ohněm lásky,než vás k smrti raní,
jak se vás dotkne,už vás nezachrání
nic,síla,rozum ani jiná zem.

Prchejte,lidé,já jsem svědectvím,
co umí její krutý šíp a ruka
je Něžná i proradná
Krutá i bezradná
Plamen i červánek
Ďabel i beránek

Pohleďte na mne,jaká to jsou muka
Prchněte honem,než ji spatřite,
vždyť já též myslel,že jí odolám,
a vidíte,už zase plápolám...
Autor 89Rosa, 07.07.2006
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je taky nádherná...100

14.07.2006 19:39:00 | Katka Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí