Lásko tajemná

Lásko tajemná

Anotace: Tvá tajná ctitelka

Krást něžné polibky z Tvých rtů
noc za nocí vkládat se do Tvých snů
citit Tvé tělo, Tvé vlasy na kůži
a víc po ničem netoužit
bloudím ve svých představách
a nevyznám se v jejich záhadách
lásko tajemná co si myslet mám
při pohledu na tebe dýchat přestávám
Autor mamina, 07.07.2006
Přečteno 650x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

laska je tajemna to uz znam i ja moc krasna

07.07.2006 22:02:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí