Chlad lásky

Chlad lásky

Anotace: ani nevím jak bych to uvedl..

Krok za krokem, na vlastní kůži
hledáš rozkvetlou trnitou růži.
Láska ti šeptá každičký večer.
Dej nebo ber.Proč bys tu brečel.

Ráno se probouzíš,vychází z noci.
Chytit ji,udržet,není v tvé moci.
Bylo to opravdu nebo jen klam.
Ladné to pohyby tolika dam.

Přichází večer,noc a chvíle snění
možná že už dnes se cosi změní.
Ve svitu měsíce zeptá se němá tvář,
nad ránem zůstane ale jen chladná zář.
Autor nene, 07.07.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..ani nevím, jak se stalo,
že jsem k tobě zabloudila..
..láska... chladná? Vůbec není,
má sil i aby odpustila..

Děkuju, že jsem si ji mohla přečíst...
:o)

05.01.2007 22:17:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí