Jsi tu pro ni

Jsi tu pro ni

Anotace: ne ona pro Tebe

Milování je jak zrání,
zraje s každým dotykem,
ač se tomu jak chceš bráníš,
nestane se zlozvykem.
Mládí lásku miluje,
ale často přehlíží,
svému sexu holduje,
ale mnohdy ublíží.
Lásky jenom počítáš,
děláš zářez na pažbě,
ale vůbec nevnímáš,
že kvantita je na dlažbě.
Naplnění ženské duše,
naplnění po okraj,
dělá z chlapce muže,
a to umí jenom král.
Muž ten vnímá postřehy,
které ženy naznačí,
hladit, líbat výstřihy
to ti chlapče nestačí.
Snaž se ženě vyhovět,
vnímej její pocity,
pro ní stavíš tenhle svět,
ve kterém jsi i ty.
Autor Ďábel sám, 08.07.2006
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"dělá z (ne s) chlapce muže" ... jo, moc pravdivé téma, hezká myšlenka

08.07.2006 22:46:00 | ni.va

občas ti to nesedí rytmicky. ale plyne to pěkně. navíc máš docela zajímavé náměty:o)) vlastně spíš variace na jedno téma

08.07.2006 19:21:00 | hajena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí