Lásko

Lásko

Anotace: ...

Lásko, píšu na zrcadlo
rtěnku už mám opsanou
prosim, vrať se ke mně
nenech mě tu samotnou

Lásko, píšu na Tvé dveře
křídou tajně schovanou
potřebuji Tvoji něhu
čekám dole za branou

Lásko, píšu na Tvé rety
miluji Tě strašně moc
dej mi ruku a pak spolu
projdem branou v temnou noc
Autor mamina, 08.07.2006
Přečteno 845x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

robit prieky? To nevím jak přeložit

11.07.2006 16:06:00 | mamina

Napíš na hladinu rieky
jak do svojho notesu
nebudem Ti robiť prieky
vlny mi to donesú

11.07.2006 15:58:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí