Jsi pro mě....

Jsi pro mě....

Anotace: báseň o tom co pro mě znamená a jak moc ho miluju...

Jsi mé Slunce v tuhle chvíli
Jsi můj krok na každé míli
Jsi bezedným pohárem, když žízeň mám
Jsi vše oč se teď zajímám

Ty jsi deštěm v horkých dnech
Na širém moři jsi můj břeh
Jsi mi láskou, štěstím, blahem
Jsi mým nejkrásnějším darem

Jsem moc šťastná, že tu jseš
A moc vděčná za to že mě miluješ…
Autor Truckwita, 09.07.2006
Přečteno 1060x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí