Konec jedné lásky

Konec jedné lásky

Anotace: Dneska se se mnou rozešla má dívka. Ukončila to se mnou rychle a rázně...

A je zase konec jedné lásky,
na čele přibyly mi další vrásky.
Ztratil jsem oporu co znamenala pro mne vše.
Ztratil jsem celý svůj svět.
Mé srdce naříká a duši mou jímá žal.
Proč nejsi tu se mnou má lásko dál?!!

Ty měsíce s Tebou byly krásné,
kam se hrabou všechny krásné básně či rozzářená obloha.
Ty jsi byla moje štěstí jasné.
V době smutku jsi mě dokázala rozesmát.
Jaký to byl krásný čas!
Chci se vrátit na chvíli zpět
a znovu se dotkout tvých rtů
a rukou do Tvých hedvábných vlasů vjet.
Vyznat Ti lásku a splnit spustu Tvých snů.

Nic z toho už nelze udělat,
nic se nedá vrátit zpět.
Skončila láska,
skončil i náš společný svět.

Nikdo neví co bude dál,
co dny naše přinesou.
Snad jednou nás k sobě nohy zanesou
a půjdeme světem zase spolu dál.
Autor básníř, 09.07.2006
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí