Tajemná

Tajemná

Anotace: je láska a její cesty nevyzpytatelné...

Znenadání zjevíš se mi,
teď to nejmíň čekám.
Krásnější na světě není
a toho se lekám.
Pokud volám Tvoje jméno
bez ozvěny do tmy,
dotaz - nezodpovězeno!
Vždyť už nejsme dětmi...
Naše ruce se hledají,
oči hoří láskou plny
v moři na vrcholku vlny.
Z pěnových tříští padají.
Proč Tvůj dech jen ve snu cítím?
Proč příběh svůj Ti vyprávím?
Lůžko rozestlané lučním kvítím
na dnešní noc Ti připravím.
Nádheru tu beze svědků
chci Ti ukrást ze rtů.
Není červenějších!
A z pamětí našich předků
dle mé rady ber tu
nejlevnější.
Autor George Baker, 08.01.2005
Přečteno 1967x
Tipy 4
Poslední tipující: no.signal, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (48x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí