Proklínám

Proklínám

Anotace: Láska pomáhá, ale i ničí

Proklínám

Proklínám dne, kdy jsem Tě poznal,
ještě více těch chvil, kdy sám po světě slepě bloumal.
Proklínám chvíle, které jsem s Tebou strávil,
kéž bych se Tě navždy zbavil.
Proklínám vzpomínky , co mi po Tobě zbyly,
následně si v hlavě ryly.
Proklínám Tvou přítomnost,
jenž uvrhla mě v temnou bezmocnost.
Autor FeaTir, 10.07.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak tohle me chytlo za srdicko...
jednou sem nekomu ublizila,
a myslim ze tohle vyjadreni je uplne presne :(

10.07.2006 07:33:00 | Nyja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí