Déšť

Déšť

Anotace: Tato báseň vznikla v dešti, při troše rozjímání... Je určena pro ty, kdo nevědí, jak trávit deštivé dny... prší? nevadí...

Dnešní den je celý v dešti,
to nám venku prší štěstí...!
Takže není důvod k smutku,
neoddávej se zármutku.

Moje mysl už tě svléká,
po těle ti kapka stéká...
Tak se neboj a pojď blíž,
ať mé srdce uslyšíš...!

Za ruce se uchopíme,
svoje teplo pocítíme,
slyšíš, jak mi srdce buší?
Okolo nás, krásně prší..

Nemusíš mít vůbec strach,
když máš kapku na řasách,
hlavně že tě můžu mít,
i v dešti o lásce snít...

Láska hřeje v každé době,
moje láska patří Tobě,
ať si klidně krásně prší,
nás prostě nic nevyruší...

Vnímám dotek Tvého těla,
Ty přesně víš, co bych chtěla,
cítím krásné vzrušení,
je to prostě k zbláznění...

V krásném dešti bych tě chtěla,
cítíš jak jsem mokrá? Celá?
Milování ve vodě,
krásné hrátky v přírodě...

Ať si klidně padaj kroupy,
kdo se mračí, ten je hloupý,
tak se nestyď a pojď na to,
určitě to stojí za to... !!!
Autor darmar~2, 10.07.2006
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak tohle je super!!!;o)))

06.04.2008 16:03:00 | Kozoroh 1

nádhera ..a o tom to je. Najít si radost z toho co je..a ty umíš.. .:-))

19.01.2007 18:43:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí