Květen - lásky čas

Květen - lásky čas

Anotace: Zamilovaná básnička, doufám, že vás zaujme...

První máj, je lásky čas,
jako Mácha, píšu zas...
Ten pohled zasněných očí,
láskou se mi hlava točí...

Tlukot našich srdíček,
posezení u svíček,
něžné tóny písniček,
spousty krásných růžiček...

Touha, vášeň, co v Tobě je,
něžný dotek rozehřeje,
malá špetka beznaděje,
cítíš, co se s Tebou děje?

I taková láska je,
když někoho milujem,
nejsme schopni vnímat nic,
chceme sebe, víc a víc...
Je tak krásné lásku cítit,
za ruku Tě pevně chytit,

nemusíme nikam spěchat,
svým představám můžem nechat,
času, kolik budem chtít,
každý by chtěl lásku mít...

Čekání je vždycky krásné,
touha nikdy nepohasne,
když si počkáš,
tak se dočkáš...

Nečekaně, z nenadání,
tomu nikdo nezabrání,
nás už nikdo nezachrání,
jen bouřlivé milování...!!!
Autor darmar~2, 10.07.2006
Přečteno 614x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Je nádherná! Člověk by se po jejím přečtení zase klidně zamiloval jako studentík...;o)

06.04.2008 16:05:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí