Nejsou všichni lháři

Nejsou všichni lháři

Anotace: ***************

Já říkám ne,,,,,,,,,nejsou všichni lháři

i pravdě se tu někdy daří.

Chceš-li slyšet * miluji tě*

a řekne-li on * mám tě rád *

je to jenom kamarád,

v tu chvíli je to pro tebe lež,

stojíš o lásku

říkáš * přátelství si nech*
Autor Kamuniak, 08.01.2005
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí