Rád Tě mám

Rád Tě mám

Nevadí mi bouře ani sníh

když slyším Tvůj smích

Když po mě divoká šelma skočí

já vím ,že můžu podívat se do Tvých očí

Závidím snům že jsou jen Tvý

Touhy máš,přání svý

 

Vždy když cítím dotek Tvůj

Zlehka dotkl bych se Tvých rtů

Rád Ti svůj svět dám

jééé já rád tě mááám
Autor Jacob P. Verlaine, 22.10.2011
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí