Láska u moře

Láska u moře

Anotace: Konec jedné lásky...

Láska u moře
Tam, kde cikády dávají dobrou noc,
tam, kde zlo nemá téměř žádnou moc,
tam u moře v modravé dáli
stáli dva milenci a tiše se smáli.
Jejich srdce láskou hořela,
když přitulili k sobě svá těla,
vedli se v objetí tichou pláží,
došli až k útesům, co do nich voda vráří.
Byla to krásná noc, pak ale přišel krutý den,
kdy byl jejich sen do sítí bezmoci polapen.
Přišel den loučení, co lásku promění v trápení.
Poslední polibek, poslední objetí,
poslední slza pravého dojetí.
A pak už jen sbohem říct už se neuvidíme nikdy víc.
Kde jsi?
Já chci milovat a ne čerta na zeď malovat
Já chci jen s Tebou být a ne si svůj sen jen tak snít.
chci jenom chvíli pouhou, milovat se s velkou touhou.
Vždyt jsem to já, kdo Tvou lásku má,
Vždyt já chci Tebe a ne prázdné nebe.
Autor AAJenny, 08.01.2005
Přečteno 795x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Úžo!!

21.06.2006 21:50:00 | Werewolfess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí