Růže

Růže

Anotace: nemám co dodat...

Každou noc se mi o něm zdá
S myšlenkami na něj usínám
Naše láska přijde mi již mdá
Já však neustále tak ráda ho mám
Z jeho strany vše chladne
Láska je jako růže
Po krásných chvílích vadne
S tím nikdo nic nezmůže
Snad se ještě vzpamatuje
Možná jen víc se jí věnovat
Jemu nejspíš jedno to je
Snad není schopen jiné se dát
To zranilo by mě ještě víc
Než pocit že mě líbá bez chtíče
jakoby ke mě necítil už nic
Však co se v tomto zatím mne týče
Prožila jsem již to samé
Teď ale o to více miluji
Tyto konce lásky klamné
Ty co v ně věřili lituji
Autor Jarra Wen, 10.07.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí