Ztracená mezi láskou

Ztracená mezi láskou

Anotace: co se stane, když se anděl zamiluje?

Jak citům svým dát sbohem,
Teď ptáš se sama sebe.
Žilas v nebi se svým Bohem.
Však ukradli ti nebe.

Řekli ti, jdi ...

Jizvy bolí míň, jak stárnou.
Nespěchej, vždyť není kam.
Lidé vidí duši prázdnou
A křídla jsou jen klam.

Řekli ti, jdi ...

Tak se rozluč se svým stínem.
Ukradli ti svatozář.
Budeš anděl celý v černém ...
Smutné oči, smutná tvá ...

Řekli ti, jdi ...

Krok za krokem do temnoty.
Každý bolí víc než předchozí.
Každý vede dál do samoty.
Jen neznámá průchozí ...

Řekli ti, jdi ...

A tahle cesta končí dveřma do pekla.
Za city se draze platí ...
Číše života už přetekla.
Už i té, jež slibovali věčné žití ...

Řekli ti, jdi a svý křídla táhni za sebou.
Řekli ti, jdi, bránu k nám máš dávno zavřenou.
Řekli ti, jdi, ať tvý sny jsou ti jen přítěží.
Řekli ti, jdi, i když snům tvým nikdo nevěří.
Řekli ti, jdi, máš čas, než tvá svíce dohoří ...

Láska je lež a je blázen, kdo jí uvěří ...
Autor SusanNortonova, 10.07.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

tak tato basnicka me fakt dostala... Ale mohla byt trosku optimistictejsi, ale to by zas nebylo ono, ze??? ale opravdu ji chvalim, mocinky se mi libila.

10.07.2006 20:50:00 | dolfik131313

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí