Kousek kamarádství

Kousek kamarádství

Anotace: Natrhala jsem kopretiny a dala si je do vázy, byly pro moje srdce smutné, ať už mu nikdy nescházíš. Natrhala jsem petrklíče a dala Ti si je na stolek, jsou pro mé srdce, když je smutné a bys mu lásko zase řekl.

Pochop už prosím srdce mé,
špatné sny, co se zdají,
my dva se možná najdeme,
budeš můj, já Tvou paní.

Však dlouhá cesta mezi námi,
kde chybí slova, fráze,
snad budem zase spolu sami
a přestaneš mi scházet.

Víš já nechci nic, jen z útrob Tvých
vyloudit slůvek pár,
tak jako kdysi, když od plic
z dálky ses na mě smál.

Chci se Tě dotknout jako vánek
a pohladit Tvé tělíčko,
lehonce potom najít spánek
a políbit Tě na líčko.

Tak dej mi prosím ještě šanci,
nenech mě v smutku utopit,
život je rychlý a my štvanci,
měli bychom ho uchopit.

Tak aspoň kousek kamarádství,
vyndej jen pro mě z úkrytu
a dej mi jenom malou šanci,
vědět že sem a Ty si jsi tu.
Autor grázlík, 10.07.2006
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Snad bys měla zkusit najít si někoho jiného, aby ty Tvoje verše byly konečně veselejší.

15.07.2006 08:16:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí