Vášeň

Vášeň

Anotace: .....

Všechno se ti v těle vaří,až máš pocit
,že tě smaží.Touha tvá tě pomalu svléká,
horký pot ti po těle stéká.
Když tě vedle sebe mám,svět okolo nevnímám.
Všechno se hned se mnou točí a jako zázrakem
mi mizí z očí.Jenom ty v nich zůstáváš a mým
polibkům se oddáváš.
Autor janulinulinka, 10.07.2006
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí