Zeď

Zeď

Anotace: Náhlé zatmění mysli

Jen stará zeď, na ní zmačkaný plakát,
Očima šelmy svět vidí zeleně,
V dlaň tiskne kytaru když začlo se smrákat,
Stejně tak já tisknu své dlaně ke stěně.

Krokem mílovým
Stíhám jeho stín,
Bas vpíjí do srdce,
Jenž tluče divoce.

Pod klenbou dávné brány
Šelma si líže rány,
Já pláču pro ztrátu
Starýho plakátu.
Autor Algernoon, 10.07.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí