Prchavá láska

Prchavá láska

Anotace: -

Zavírám oči a vnímám to ticho
pak říkám si lásko
kde asi jsi..

jenomže teď už
lásko já vím to

Vím to!

tak jako vím
že vidět mě
už není jedna z tvých nutností
už to vím
ale bolí to
a jde to až do kostí

lásko proč semnou ještě jsi
odpověz upřímně
chci slyšet jeden pádný důvod
připadám si jako cizí
jako člověk
jenž nezná svůj pravý původ

vždy jsem byl jiný
a teď jsem jako ostatní?
to snad ne
lásko prosím...
neblázni!

je to víc než rok
co spolu kráčíme životem
a já už vím
že chci lásko jen a jen tebe

jsi moje princezna
sen
jenž chci si dál snít
mým jediným přáním je
dál s tebou být

tak až se Tě zeptám
zda-li
pojedeme příští rok k moři
prosím neříkej

,,co já vím´´

zda se náš vztah náhle zboří.
Autor Pučik, 23.10.2011
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Jakule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí