Oheň

Oheň

Anotace: Tahle básnička byla něco jako jakési ultimátum, kterým jsem chtěl otevřít oči jedné dívce.

Procházím ohněm s myšlenkou skromnou,
ta cesta zdála se...zdála se rovnou.

Skrz temný dým,
pravda mě zebe,
proč jen to dělám ?
Hledám tam tebe.

Tebe, tak milou,
svěží a malebnou,
stojící v parku,
s kyticí barevnou.

Najdu tě ?
Nevím.
Mám totiž strach.

Že štěstí moje,
změní se v krach.

Jestli se potkáme víš jen ty sama,
čekat však můžeš i napjaté drama.

Můj osud v rukou svých držíš jak marku,
na tobě záleží,
zda vzdálíš se z parku...
Autor MadJack, 11.07.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí