Pointa života

Pointa života

Anotace: Mé pozitivní myšlení o životě a hlavně o lásce.

Nevěřím, že pohádky neexistují,
nevěřím, že nic takového není.....
Věřím v lásku a štěstí,
to nás zde drží....

Vždyť už jen jste v pohádce,
když zamilovaní jste,
no jo, nelze poručit lásce,
to už takhle je.

Hledejte toho, kdo vás rozesměje,
hledejte tu, u které vám srdce poskočí,
hledejte toho,bez koho nemůžete být den a
den bez něj vás zabolí.......

Toho, u něhož vám nevadí sebemenší chyba a
toho,koho nemůžete jinak než MILOVAT.
Vždyť je to život a ten žijeme jen jednou;
tak bež, rozběhni se do života, po hlavě do lásky!
Jdi riskovat!!
Autor Teeya, 09.01.2005
Přečteno 893x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí