Blázni

Blázni

Anotace: ..taková bláznivá..

Blázen přešlapuje
Na rohu ulice
Noc rosou zmáčela mu šaty
Vítr v myšlenkách pluje
Vystřelte světlice
Změřte tmu na záplaty

Blázen tápe nocí
Jeho rty horkost svírá
Snad v sklence bylo příliš vína
Se stíny poklábosí
Na měsíc tiše zírá
Tma stejná je a přece trochu jiná

Blázni se k ránu tulí
Těla opilá deštěm
Polibky do klína si nasypali
V náručí zahynuli
Budou chtít ještě
K snídani šálek něhy, pochyby spálí
Autor Jn.s, 11.07.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm skvele a výstižne napísaná

11.07.2006 13:48:00 | Luboško

Ta se mi líbí...řekla bych, že je hodně povedená,ale je to samozřejmě můj názor.
A já si myslela, že jsem blázen..
No a teď to mám, víceméně potvrzený :)

11.07.2006 12:35:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí