Myslím

Myslím

Anotace: -

Sedím večer doma hraju na harmoniku ,

Myslím ale ne na Lucku ani na Veroniku .

Myslím na Tebe na tvá ústa ,

Myslím na to jak noc bez tebe je pustá.

Mé čisté svědomí se nemá proč kalit ,

Srdce se musí láskou schladit, když začíná pálit.

Těším se až se naše srdce zase příště sejdou,

Ví že bez sebe se už neobejdou .

Jsou pro sebe jak o pro člověka kyslík,

Víš,že na tebe pořád musím myslit .

Myslím na to jaká bude naše budoucnost ,

Nechci o tebe přijít pro nějakou hloupost.

Miluju TĚ moc buď si jistá ,

Jsi pro mě jako pro žíznivého voda čistá...
Autor mr.cool, 23.10.2011
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí