Naše sedmé výročí

Naše sedmé výročí

Anotace: Tuto báseň jsem složila svému miláčkovi k sedmiměsíčnímu výročí našeho setkání... protože, sedmičku mám ráda...

A máme tu sedmičku,
krásný pocit v srdíčku,
jaro je tu v plné kráse,
jako naše láska, zdá se...

Všechno kvete, je to krása,
až mi z toho srdce jásá!
Venku vše tak krásně voní,
láska se mi hlavou honí...

Chci tou krásou s tebou jít,
za ruku tě něžně vzít.
vášnivě Tě políbit
vždy, když se mi bude chtít...

V srdíčku mi zní tvůj hlas,
"miluji Tě," šeptá zas.
mohli bychom naše city,
nechat lásce na pospas...

Tak už máme sedmičku,
sedm krásných měsíčků,
a též další kytičku.
tu červenou růžičku...

Tolik lásky v srdci máš,
vždycky mi ji všechnu dáš.
Tolik krásných něžných věcí,
za oslavu stojí přeci...

Večer zapálíme svíčku,
pustíme si svou písničku,
nalejeme si skleničku,
chytíme se za ručičku,
zasníme se na chviličku,
dlouhou dáme si hubičku...

Potom krásně, něžně, dlouze,
bez zábran a spolu pouze,
v záři svíce, co chtít více...(?!)
oddáme se erotice...!!!
Autor darmar~2, 11.07.2006
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: paneach, Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tuhle mi můj syn povídá(po přečtení mé básenky)mami nemyslíš že si na takový věci už stará..Chi neví mladoch že čím víc člověk má na krku tím víc si umí vážit těch drobností..co jsou vcelku považovány za lásku...a ty jich tam máš.. paráda..

19.01.2007 18:40:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí