Nesnaž se hledat srdce mé

Nesnaž se hledat srdce mé

Anotace: Přelezu žebřík z minulosti a podívám se na zítřek, zbyly jen střípky po radosti, zmizela slůvka co jsi řekl. A tak se učím zase znova, jít dál a neotáčet hlavu, někdy to bývá lehká škola, někdy v tom pěkně plavu.

Nesnaž se hledat srdce mé,
to už pro to Tvé nebije,
jen občas pro Tě minut pár,
v mysli si svojí ulije.

Nesnaž se hledat srdce mé,
je dobře skryto před zlobou,
jen někdy chvilku potají,
hraje si tiše píseň Tvou.

Nesnaž se hledat srdce mé,
nechej ho plakat tiše,
až bude po všem vyleze,
zas navenek z své skrýše.
Autor grázlík, 11.07.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí