Šeptám sladká slovíčka III.

Šeptám sladká slovíčka III.

Anotace: ...když láska začíná ...

I.
Bydlím ve Tvé kůži
a Tvým dechem má duše ožívá
V lázni snů z voňavých lístků růží
Vášeň lásky naší nevinnosti sbohem dá ...

II.
Tvé srdce mi bije ve spáncích ...
Jsi tak blízko, že se červenám
když na mém těle zanecháváš stopy muže ...
Vznáším se jako v oblacích
Ještě dlouho budu cítit vůni Tvojí kůže....

III.
Sfoukni plamen svíčky
a rozžehni plamen touhy v srdci mém
Roztanči horkou vášeň a na starosti zapomeň ...
miluj mě miluj a navždy zůstaň v duši mé ...
Autor Beepat, 09.01.2005
Přečteno 1137x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí