Jen ty slova

Jen ty slova

Anotace: I slova někdy tolik ublíží... :,(

Jen ty slova padaj do klína,
jen ty slova, která kdekdo proklíná,
jen ty slova, co nikdo další neslyší.
Jen ty slova, která těžko utěší.
Jen ty slova stékaj po tváři,
jen ty slova, kterým se jen těžko uvěří,
jen ty slova jak z hloupé básně v čítance,
jen ty slova, z nichž nebude do tance.
Jen ty slova, jež si vezme nebe.
Jen ty slova, jež mi berou tebe.
Jen ty slova, na něž není lék,
jen ty slova, cos mi právě řek.
Jen ty slova prodám za ten den,
kdy ses zjevil jako sen,
jako voda v prázdné poušti...
Jen ty slova, jenž se neodpouští...
Autor SusanNortonova, 11.07.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to líbí ale taky jsem si tam všimla toho ty slova....celkem mi to tam vadilo...ale jinak se mi líbí

13.07.2006 08:46:00 | Katka Z

Slova dokáží ublížit nejvíc,,,,,a prosím...jsou...ta slova....trochu mi tam pokulhává rytmus,ale není to zlé...

11.07.2006 21:44:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí