Ztrácím rozum

Ztrácím rozum

Anotace: Proč? Přec z lásky...

Chci vlasy tvé mít jen chvíli.
Ta lehká křídla andělů.
Ten závoj lesní víly,
kousky křídel motýlů.

Chci oči tvé mít jen okamžik.
Tu studánku hluboko v lese,
ten točící se větrník.
Duhu ve své kráse.

Chci ruce tvé mít alespoň krátce.
Ten vánek, co pohladí,
ten med, co chutná sladce.
Třpytící se náledí.

Pak nemám rozum ztrácet!
Vidím tě, kam se podívám.
Chci do tvého náručí se vracet,
na vůni tvoji vzpomínám.
Autor SusanNortonova, 11.07.2006
Přečteno 609x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc se mi líbí poslední sloka.

12.07.2006 17:48:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí