Láska co ztrácí se ...

Láska co ztrácí se ...

Anotace: ...Hmm to asi taky známe fšichni ...

Jemné lístky květin
a chmýří pampelišek
střípky zamilovaného světa
a vůně našich vyhaslých snů ...
To je mé bohatství

Den stínů
Bezesná noc
volám Tě volám
lásko na pomoc

Přičaruj úsměv
na naše tváře
a otevři naší lásky snář

Vrať mi do náruče kouzlo Tvé bytosti
Do uší dotek Tvého hlasu
Na řasy modré z nebe
a po kapsách ať si zas naději nesu ...
Autor Beepat, 09.01.2005
Přečteno 1066x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

překrásné

09.06.2009 16:45:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí